مواد لازم:
ژامبون گوشت یا مرغ.....به میزان لازم
پنیر ورقه ای زرد.....به میزان لازمهر تکه نون تست رو به ۴ قسمت تقسیم می کنیم که میشه ۲ تا اسلایس ازش در آورد. هر ورق پنیر رو هم به ۴ قسمت تقسیم می کنیم که واسه ۴ تا اسلایس کافیه. واسه هر اسلایس هم دو تکه ژامبون اندازه نون بریده شده لازم داریم.
طرز تهیه:
اول از همه کناره های نون تست رو میزنیم و خودش رو به ۴ قسمت تقسیم می کنیم.
یه کم سس مایونز رو یه طرف نون می مالیم ، یه قسمت ژامبون میذاریم ، بعد یه قسمت پنیر ، دوباره یه قسمت ژامبون و آخر هم دوباره یه تیکه نون که یه سمتش رو سس مالیدیم میذاریم روش.
به همین راحتی.
×این پیش غذا رو اگه واسه مهمونی به هر اندازه ای درست کنین مطمئن باشین هیچ چیزی ازش باقی نمی مونه.
نوش جان.
سحر جان خسته نباشی
ولی کاش میشد اگه دفعه های دیگه این غذا ها رو درست کردی عکسشم برامون بگیری بذاری
خوب میشه هااااااااااا(بوسسسس)
خانومی این پنیر زرد چیه؟ مگه همین پنیرا چدار نیست که باید توی فر آب بشه؟ یا این فرق میکنه.
همون پنیر ورقه ای تست منظورمه.
لازم نیست که حتما تو فر بذاریش ، همین جوریش هم عالیه.
نمیدونم چرا نمیتونم برای وبلاگت نظر بذارم!
خواستم بگم: منم با پتو موافقم. اما گاهی خوابم میبره :دی
با حلیم الیت هم موافقم. خیلی میچسبه توی خونه ما همه پایه حلیمن اما من هرچی میخورم سیر نمیشم. :)
این غذای خوبیه برای تولد ها خیلی خوبه هم کم حجمه و هم خوب سیر میکنه و دیگه لازم نیست یه دنیا غذا بپزی.
آشپزیت از دور که حرف نداره سحری
سلام سحربانو جان
وبلاگت حرف نداره من که خیییییلی ازش استفاده میکنم .. ولی چیزی درست نمیکنم
اگه خدا بخواد عید نوروز که عروسی کردم تو خونه خودمون ازش استفاده میکنم
سحرجان قرار بود دستور کیک مرغ رو یه باردیگه بذاری.. ممنون میشم
موفق باشی
آره
اما دوست داشتم یه بار دیگه که درستش کردم با عکس از مراحلش واستون بذارم که کاملتر باشه. حتما.
سحر جون، قالب وبلاگت فوق العاده قشنگه.مخصوصا با عکس دست پختت. اگر کامنت کم میذاریم به خاطر وقت نداشتنه و گرنه از وبلاگت استفاده میکنیم
سلام وبلاگ خوبی دارید
من تازه عقد کردم تا حالا خیلی کم
اشپزی کردم اصلا تجربه ندارم ... نمی دونم در آینده از پسش بر می یام
حتما.
منم زیاد درگیر آشپزی نبودم تو دوران مجردیم.
وای سحری جونم..محشرهههههههههههههههه
میگما دهنم آب افتاد منم می خوام درست کنم ولی فعلا وقت ندارم..
سحر جون بازم از دسر و پیش غذاها و غذاهای مهمونیت بذار میخوایم مهمونی بدیم شدیدا به رسپی های فانتزیت نیازمندم. بوس
سحری جونم خیلی خوشمزه به نظر میاد این اردورت، به به، دستت درد نکنه:*