آشپزخونه سحربانو

چیزهایی که خودم درست می کنم... ( آشپز و عکاس خودم می باشم )

آشپزخونه سحربانو

چیزهایی که خودم درست می کنم... ( آشپز و عکاس خودم می باشم )

کیک مرغ و گردو

بالاخره دوباره درستش کردم ، اینم دستورش.

مواد لازم:
نان تست.....۱۲ ورقه
سینه مرغ پخته شده و خرد شده.....۱عدد
پیازچه خرد شده.....نصف لیوان قسمت سفیدش و مقداری قسمت سبزش برای تزیین
گردو خرد شده.....نصف لیوان
سس مایونز.....۱ لیوان
ماست خامه ای.....۱ لیوان
خامه.....۱ لیوان
نمک و فلفل.....به میزان لازم

طرز تهیه:
مرغ‌ و پیازچه (قسمت سفیدش) و گردو رو با هم مخلوط می کنیم.

حالا تو یه ظرف سس رو آماده می کنیم. سس مایونز+ماست خامه ای+خامه+نمک و فلفل و یه مقدار هم آبلیمو بهش اضافه می کنیم که طعم خوبی بهش میده.
×من خودم تو دو باری که درست کردمش از خامه استفاده نکردم (واسه جلوگیری از چاقی!) بعدشم این سری اصلا از ماست معمولی هم استفاده کردم و سس رو خیلی به نسبت کمتر ریختم.
حالا نصف این سس رو با مواد بالا مخلوط می کنیم و نصف دیگه رو نگه میداریم.

اطراف نون تست رو میزنیم و ۴تا از اونا رو کف ظرف میچینیم ، نصف مواد رو روش میمالیم و بعد ۴ دیگه نون رو روش میذارم و دوباره بقیه مواد رو روش میریزیم.

و آخری ۴ تای دیگه رو میذارم روش و یکم فشار میدیدم.

حالا با سس ساده ای که کنار گذاشته بودیم روی کیک و اطرافش رو خوب میپوشونیم و با استفاده از قشمت های سبز پیازچه که کنار گذاشته بودیم اطرافش رو تزیین می کنیم. 

×روی کیک رو هم میتونین با گردو یا پودر گردو تزیین کنین.
×بهتره این کیک ۲-۳ ساعت زودتر آماده شه تا نون ها یکم مواد رو به خودشون بگیرن.

نوش جان.

نظرات 30 + ارسال نظر
رختخواب دوشـــیزگی پنج‌شنبه 22 بهمن‌ماه سال 1388 ساعت 23:46 http://akasha.blogfa.com

به نظر عالی میاد. حتمن امتحان میکنیییییییم!
(نون تست ۱۲ روقه رو بکن ورقه.)

مرسی:)

پگاه جمعه 23 بهمن‌ماه سال 1388 ساعت 01:26 http://PEGAH.BLOGFA.COM

مرسی سحر جان من منتظر این بودم. خیلی مرسی.

منصوره جمعه 23 بهمن‌ماه سال 1388 ساعت 10:55 http://ashpazierangin.blogfa.com

سلام سحر بانو جان
باید به شما و سلیقه تان احسنت گفت موفق باشید

طاهره جمعه 23 بهمن‌ماه سال 1388 ساعت 14:11 http://http://rozasrad7.blogfa.com/

مررررررررررررررررررررررررررسی سحر جون

خانمی یکشنبه 25 بهمن‌ماه سال 1388 ساعت 08:25

سلام سحر بانو خانم .. خوبی

خدارو هزار مرتبه شکر که بالاخره این کیک مرغ رو گذاشتی
ممنونم خانم گلی

پائیز یکشنبه 25 بهمن‌ماه سال 1388 ساعت 09:35 http://mybabyy.blogfa.com/

وبلاگت واقعا عالیه دستت درد نکنه من دو نوع شیرینی گردویی رو درست کردم شوهرم خیلی دوست داشت

نوش جان:)

شهرزاد یکشنبه 25 بهمن‌ماه سال 1388 ساعت 15:54 http://www.nagoftehayman.blogfa.com

واییییییی چقدر خوشگله مرسی سحر جون

solaha دوشنبه 26 بهمن‌ماه سال 1388 ساعت 19:59 http://www.solaha.com/

سلام
خوشحال میشم به ما هم سر بزنی
انجمن بانوان مسلمان ایرانی
http://www.solaha.com

من و هسمری سه‌شنبه 27 بهمن‌ماه سال 1388 ساعت 11:20 http://manohasmari.blogfa.com

به نظر خوشمزه میاد درستش می کنم به موقعش!

سمانه پنج‌شنبه 29 بهمن‌ماه سال 1388 ساعت 18:53

لحن ساده و غذاهای خوشمزه ! این یعنی عالیه!

راضیه یکشنبه 2 اسفند‌ماه سال 1388 ساعت 09:49

سحر جون .. وقته برش و سرو کردنش .. تست و مواد داخلش جدا نمیشن از هم؟..
یکم توضیح بده ببینم چه جوری هستش.. میخوام واسه مهمونام درست کنم..
..
بلاگ ندارم همینجا جوابم رو بده عزیزم
مرسی

سلام
نه اصلا همچین مشکلی واسش پیش نمیاد ، و چون چند ساعت میذاریم داخل یخچال خیلی خوب منسجم میشه و عین کیک راحت میشه برش دادش:)

راضیه یکشنبه 2 اسفند‌ماه سال 1388 ساعت 19:15

مرسی عزیزم . حتما درستش میکنم

بیتا جمعه 7 اسفند‌ماه سال 1388 ساعت 23:27 http://www.jojo88.blogfa.com

مرحبااااااااااااااااااااااابه تووووووووووووووووووووووو...عزیزم

صالحه دوشنبه 17 اسفند‌ماه سال 1388 ساعت 12:18

سلام عزیزم
یه چندتا سوال راجب به آشپزی داشتم
-برای درست کردن ژله بهتره که قالب ما چه جنسی باشه تا راحتتر جدا بشه و اینکه باید حتما ته غالب رو کمی خیس کرد بعد گذاشت که یخ بزنه بعد ژله رو توش ریخت ؟من خودم یه ظرف بزرگ ستاره ای دارم که اصولا ژله چند رنگ درست میکنم ولی چون شکل ظرفم حالت خاصیه جداش نمی کنم از ظرف .حالا میخواستم قالب رو امتحان کنم .
- می خواستم بدونم شماپرتقال رو تو میوه خشک کن قرار میدید سبد ها رو لک نمیکنه ؟ مال من لک شده ولی نمیدونم چرا در نمیره لکش.بعد من سیب و موز وپرتقال رو همزمان گذاشتم انگار پرتقال بیشتر زمان میبره بیشتر از ۸ ساعت شما چقدر میزازی واینکه شما آلبالو و آلوچه وآلو هم باهاش خشک کردی چند ساعت وقت میبره که خوب خشک بشه و در طولانی مدت کپک نزنه.
-راستی من از ساقه کرفس استفاده میکنم از برگش هم کمی توی سوپ استفاده کردم یه عالمه برگ کرفس رو دستم باد کرده باهاش میشه چه غذاهایی درست کرد
مرسی عزیزم

سلام
امیدوارم تا جایی که بلد باشم بتونم جواب بدم:)
من از قالب های کیک استفاده می کنم ( تفلون) و تا حالا که همیشه خوب در آوردم از توشون. و همیشه هم همون روش آب زدن و یخ زدن رو اول اجرا میکنم واسه اطمینان بیشتر:) بعدش هم که در میارم ۲۰ انیه تو ظرف آب داغ میذارم و بر میگردونمش. خیلی نباید تو ظرف آب داغ‌بمونه چون زود آب میشه.
من پرتقال رو هم خشک کردم و لک ننداخته ، البته بدون پوست اول خشک کردم ، شاید با پوست اول لک میندازه. بعدش هم میتونی چندتا میوه رو با هم بذاره بعد اگه احساس کردی یکیش خشک شده اون رو خالی کنی و بذاری باقیش خشک بشه ، آره معمولا پرتقال دیرتر خشک میشه.
برا بقیه هم میتونی هی بهش سر بزنی تا ببینی کی خوب خشک میشه.
راستش رو بخواع اینجا همسر جان اجازه نمیده بیشتر از یه هفته بمونه چون همش رو زود میخوره ولی اگه جای در پوشیده و خشک نگه داری میتونی مدت نگهداریش رو بالا ببری:)
متاسفانه مصرف کرفس ما خیلی کمه و بیشترین استفاده ای که از برگ کرفس می کنم واسه ترشی جات هستش:)

راضیه دوشنبه 24 اسفند‌ماه سال 1388 ساعت 14:10

سحر جون.. شیرینی گردویی چند پست قبلت.. که تو گردو زدیش..
بافت نرمی داره؟ چند روز میمونه؟ خشک نمیشه؟
سفیده رو فرم دادی؟
مرسی عزیزم

من از یه هفته بیشتر نگهش داشتم ، تو ظرف درب بسته:) و اصلا هم خشک نشد. خودش هم نه نرم هست نه سفت.
نه لازم نیست سفیده رو فرم بدی:)

سالی دوشنبه 16 فروردین‌ماه سال 1389 ساعت 16:50 http://salijigmal.blogsky.com

اگه سالی راهنمایی بخواد کی تنهاش نمیذاره؟پس بیا که منتظرم

زنده باد غذای خوشمزه چهارشنبه 25 فروردین‌ماه سال 1389 ساعت 10:01 http://topolnevesht.blogfa.com

عجب چیز جالیبه میشه بهش شیرینی یا غذای ترکیبی هم گفت بیشتر به سوخت موشک میمونه تا خوردنی دهنم آب افتاد

[ بدون نام ] پنج‌شنبه 26 فروردین‌ماه سال 1389 ساعت 18:04

من اصلا با آشپزی میونه ندارم ولی این سایتت بد وسوسه ام کرده که چنتا ازین خوشگلا رو درس کنم مرسی عزیز

آزاده جمعه 27 فروردین‌ماه سال 1389 ساعت 10:58 http://manonafasam.blogfa.com

خانمی با اجازه لینکت کردم. چقدر خوب به عشقت رسیدی. قدر عشق و زندگیتون رو بدونین. بهم رسیدن خیلی سخته.عشقتون پایدارو تنتون سالم

ساناز سه‌شنبه 31 فروردین‌ماه سال 1389 ساعت 16:45

خیلی چیزای باحالی یاد میدی تونتون بنویس من خیلی حال کردم

فاریا یکشنبه 5 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 18:01 http://faria008.blogfa.com

اصلا گرسنم نیس ولی با دیدن همه عکسایی که گذاشتی الان اشتها دارم بسیاااااااااااااااااااار

احساس میکنم خیلی گرسنمه . اون سوفله مرغ و قارچت و رولت نون و پنیرت دهنمو آب انداخته نخ سوزن سوفله مرغو قارچ . ای کاش خونتون اینجا بود می اومدم خونتون مهمونی واسم میپختی ... ولی میدونم که درستش میکنم حتمااااااااااااااااا

شادی دوشنبه 6 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 00:27 http://monnom.blogfa.com

خیلی باحال شده. مرسی

از اردی بهشت تا بهشت سه‌شنبه 7 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 12:24 http://mahboubiii.blogfa.com

سلام سحر بانوی باسلیقه!!!این کیک با مرغ و گردو عالی به نظر میرسه!!!فقط رویه ی آخری که روی کیک کشیدی داخلش پیازچه نداره؟؟؟فقط سس سفیده؟؟

آره فقط سس سفیده عزیزم:)

سوگل سه‌شنبه 7 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 13:54 http://voroodmamnoe.persianblog.ir/

شرمنده من بدون اجازه لینکتون کردم

هانالولو چهارشنبه 8 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 10:14 http://hanalolo.persianblog.ir

سلام سحر بانو جان
خیلی عالیست....لطفا طرز تهیه شیرینی و دسر های بستنی دارو خوراک های فرنگی هم بذارید...ممنونم ....

همراز شنبه 8 خرداد‌ماه سال 1389 ساعت 22:04

سلام عکساش که خیلی خوشگل بود ...مزه شون هم حتما ...راستی دوربینت چیه؟؟؟

canon 960 IS

رز یکشنبه 19 دی‌ماه سال 1389 ساعت 20:04 http://rosediary2009.blogfa.com/

خانم خیلی باسلیقه و کدبانو هستید.از طریق وبلاگ یاسی با شما آشنا شدم . در مورد کیک مرغ وگردو کنجکاو بودم. موفق و شاد باشید. با اجازه بلاگتان را لینک کردم تا به سر فرصت تمام مطالب را دنبال کنم.

پری شنبه 17 دی‌ماه سال 1390 ساعت 15:20

سلام عزیزم . من واسه شوهرم درست کردم عاشقش شد !!!!! خوش بحال شوهرت پیداست خیلی خوش سلیقه ای . من اولین باره میام بهت سر میزنم . بوس بوس بوس

سحر جمعه 21 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 22:17 http://honardarkhone.blogfa.com

سلام کدبانوی ایرانی

عالی عالی حتما درست می کنم. شبیه سالاد الویه است ولی روش جالبی است

ممنون گلم. خوشحال میشم به جمع دوستانم اضافه بشید. هر موقع لینک کردین لطفا خبرم کنید

در پناه خدای مهربون

مارال شنبه 16 دی‌ماه سال 1391 ساعت 17:00

سلام خانوم هنرمند" چرا دیگه غذاهای جدید نمیزارین؟ از اون خوشمزه ها......... ما منتظریم ............. واقعا معرکه است خیلی وقته منتظریم.............

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد